#Colectiv

Membrii comunității Și eu donez și-au arătat solidaritea față de cei care au nevoie de sânge în zilele tragediei #Colectiv.

Primul apel pe contul de Facebook Și eu donez a fost publicat de colega noastră Rocsana Mihăloni (social media specialist Și eu donez) la scurt timp după incendiu. Postarea a avut un reach de peste 770 de mii de persoane și a fost distribuită de aproape 4000 de ori în doar câteva ore.

Mai jos, aveți fotografii cu interminabilele cozi de la Centrul de Transfuzii din Capitală.

Contul de Facebook al platformei noastre are aproape 10 mii de fani și a devenit, tragedia de la #Colectiv, un adevărat punct de interes în care donatorii din București și alte județe ale țării au primit informații în timp real despre programul centrelor de transfuzii, detalii despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească, nevoile de sânge în spitalele din București, dar și mesajele cadrelor medicale pentru ei.

Platforma Și eu donez va continua să militeze pentru donarea benevolă de sânge, creșterea numărului de donatori, transparentizarea, modernizarea și tehnologizarea sistemului de donare și administrare a sângelui la nivel național.

Le mulțumim tuturor celor care distribuie mesajele noastre, fie că sunt oameni care doresc să rămână anonimi, fie că sunt persoane publice care se folosesc de imaginea lor pentru a face cunoscută cauza Și eu donez.

Va așteptăm să donați sânge, România nu are nevoie de o tragedie că în #Colectiv, pentru a-și arăta voința și solidaritatea.