Contact

Campania SI EU DONEZ este dedicata donarii benevole de sange. Orice persoana care vrea sa doneze ca salveze o viata se poate alatura campaniei noastre. Sugestiile tale, fie ca esti medic, pacient sau donator sunt bine venite si ne vor ajuta sa optimizam platforma.

Daca vrei sa ne ajuti sa facem mai placuta experienta userilor in aplicatia Si EU Donez de pe iOS si Android, scrie-ne la contact@sieudonez.ro.

Daca esti medic si doresti sa primesti un USER si PAROLA pentru sectiunea special dedicata medicilor, completeaza formularul aici. USERUL si PAROLA te vor ajuta sa soliciti sange in timp real, din interiorul aplicatiei. Cererea ta va pleca in cel mai scurt timp catre persoanele care au descarcat-o si au fost de acord sa primesca alerte.

Daca esti pacient sau ruda unui bolnav care are nevoie urgenta de sange, poti sa faci o solicitare aici. Cererea ta va fi trimisa catre utilizatorii aplicatiei. Acestia vor fi rugati sa mearga sa doneze la centrele de transfuzii de la ei din judet.

Daca ai avut o experienta neplacuta in timpul procesului de donare a sangelui, scrie-ne la contact@sieudonez.ro. Sesizarea ta va fi redirectionata catre autoritati.

    Nume si prenume*

    Email*

    Subiect

    Mesajul tau