Prietenii noștri

DR. Alis Grasu

Manager General Serviciul de Ambulanță București-Ilfov

Sunt oameni pe care nu îi vei cunoaște niciodată, dar care vor trăi. Și-n venele cărora va curge sângele tău.

Elvira Gheorghita

Senior-reporter Agentia NEWS.RO

Am fost donator onorific aproape un deceniu. O datorie de onoare față de cei care, donând, au ajutat la salvarea vieții soțului meu.

Ciprian Aber

Regional Sales Manager NOD

După a doua donare din viața mea, am fost sunat de o doamnă doctor, care mi-a spus că sângele meu a ajutat la salvarea unei fetițe de 14 ani, victimă a unui accident rutier.

Andreea Brașovean

Corespondent ProTV

Viața este o ecuație cu multe necunoscute. Astăzi zâmbim și ne bucurăm de o plimbare în parc, mâine, un accident nedorit ne poate transforma într-un pacient care are nevoie de sânge pe un pat de spital, ca să supraviețuiască.

DR. Doina Gosa

Director Centrul de Transfuzie Sanguină București

Fiecare dintre noi putem, într-un moment al vieții, să avem nevoie de sânge, sau chiar mai mult, viața noastră să depindă de o pungă de sânge!

George Buhnici

Corespondent ProTV, realizator I Like It

Invață rapid să fii om cu tine. Iți garantez că nu doare, nu durează prea mult, iți iese ceva la faza asta și, cel mai important, te vei simți mai om ca niciodată.

Codruța Petronela Bouaru

Autoritatea Națională pentru Turism, Ministerul Economiei

Fiecare dintre noi depindem de oamenii din jurul nostru, dar uneori suntem ajutați de oameni pe care nu-i vom întâlni vreodată.

Valentin Duta

Managing Partner – Just Ideas

Te-ai intrebat, vreodată, ce semnifică sângele pentru oamenii aflați pe patul unui spital? Pentru ei e totul. În primul rând gândește-te că acest Vin al Domnului salvează vieți în cele mai critice momente ale existenței.

Mihai Brașoveanu

Content Manager Stirileprotv.ro

Pentru ca doar viata mentine viata.
Pentru ca poti fi super-eroul cuiva.

Radu F. Constantinescu

Creative Copywriter, Blogger

In spitale se spun mai multe rugaciuni sincere decat in biserici.

Rareș Năstase

Corespondent ProTV

Nu faci un bine – iti faci TIE un bine, pentru ca donezi in primul rand pentru tine, si apoi pentru altii! Poti să fii oricand in locul amaratului de pe patul de spital. Sa ajungi sa te intrebi sincer pe tine – eu nu am ajutat niciodata, de ce ar face altii pentru mine?

Carmen Orban

Manager Institutul Fundeni

Iubeste viata ta si a semenilor tai! Un simplu gest poate salva un pacient care are nevoie de sange. Fii si tu erou pentru un bolnav anonim, care asteapta pe patul de spital ca un binefacator sa il ajute sa primeasca o transfuzie de sange. Sunt manager al celei mai mari platforme medicale din tara, care trateaza in fiecare an, peste 100 de mii de romani, trei sferturi din alte orase decat Bucuresti. Lupta pentru sange si pentru viata… o ducem in fiecare zi.

Sebastian Vaduva

C.E.O Appscend - Mobile Experience Igniter

Proiectul “Si Eu Donez” este inainte de toate o dovada a faptului ca inca exista in Romania, oameni care vad in tehnologie nu doar metode de a construi afaceri, ci metode de a-i ajuta pe cei din jur, metode prin care se pot salva vieti.