Cere ajutor

Fa o solicitare pentru un caz urgent

Rapoartele ONU releva faptul ca pe parcursul vietii, fiecare om din lume are nevoie, cel putin o data, de transfuzii de sange, pentru o intreventie de urgenta, o operatie planificata sau o boala cronica. Daca esti bolnav sau o persoana apropiata tie are nevoie urgenta de sange, poti sa trimiti o solicitare aici. Cererea ta va fi trimisa utilizatorilor platformei Si EU Donez in cel mai scurt timp.

Trimite la adresa contact@sieudonez.ro Nume pacient, grupa de sange, cantitatea necesara, judetul, descrierea cazului si numarul de telefon al persoanei de contact

Fa o solicitare pentru un caz urgent daca esti medic

Daca esti medic intr-un spital sau cadru medical intr-un centru de transfuzii, poti sa soliciti sange aici.

Trimite la adresa contact@sieudonez.ro Nume pacient, grupa de sange, cantitatea necesara, judetul, descrierea cazului si numarul de telefon al persoanei de contact

Pentru ca cererea ta sa ajunga mai repede la donatorii benevoli, iti recomandam sa descarci aplicatia Si EU Donez pe telefonul tau mobil. Trimite numele tau, spitalul, localitatea si numarul de telefon la adresa cont@sieudonez.ro. Vei primi in cel mai scurt timp USERNAME SI PAROLA.

Vreau sa donez sange. Cum pot sa ajut?

Daca vrei sa devii un donator benevol de sange, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la Centrul de Transfuzii de Sange din localitatea ta. Lista cu centrele si adresele din fiecare judet al Romaniei este aici. Inainte de a merge la centru, este bine sa te informezi despre ce conditii trebuie sa indeplinesti. Cele mai multe raspunsuri la intrebari le gasesti aici.

Daca vrei sa fii mai eficient si sa ajuti punctual, atunci cand este nevoie de sange, descarca aplicatia Si EU Donez, disponibila pentru telefoanele care ruleaza sistemele de operare iOS si Android . Aplicatia te va ajuta sa afli in timp real cine are nevoie urgenta de sange in judetul tau, care este grupa de sange si unde poti sa mergi sa donezi. Trebuie doar sa downloadezi aplicatia Si EU Donez, sa permiti localizarea si sa accepti primirea alertelor.

Daca vrei sa participi activ la aceasta cauza si sa o faci cunoscuta, te incurajam sa recomanzi aplicatia Si EU Donez prietenilor tai. Cu cat suntem mai multi utilizatori, cu atat cresc sansele ca semenii nostri sa fie ajutati.

Daca doresti sa te implici in popularizarea anunturilor urgente, te rugam sa postezi mesajele noastre pe paginile tale de pe retelele de socializare, direct din aplicatie. In felul acesta, strigatele de ajutor ale pacientilor vor fi auzite de mai multi oameni. Poti sa devii, de asemenea, prietenul nostru, dand LIKE paginii de Facebook Si EU Donez si FOLLOW contului de Twitter.

Iti recomandam sa postezi pe conturile tale, daca ai fost sa donezi. Gestul tau poate fi un exemplu pozitiv pentru cunoscutii tai.

Daca ai intampinat o problema de orice fel in utilizarea aplicatiei Si EU Donez, te rugam sa ne scrii la contact@sieudonez.ro. Orice sugestie de imbunatatire a experientei userilor ne va ajuta.

Daca ai avut probleme in timpul procesului de donare a sangelui, scrie-ne la contact@sieudonez.ro. Sesizarea ta va fi redirectionata catre autoritati.

Daca vrei sa ne transmiti un mesaj care sa fie publicat pe prima pagina a paginii noastre de web, scrie-ne la contact@sieudonez.ro.