Cadoul meu de Craciun a venit mai tarziu. Il impart cu voi, eroii mei, ai nostri, cei care ajutati in fiecare zi oameni.

Va aduceti aminte de Flaviana Blanaru? Fetita care si-a sarbatorit ziua de nastere in Spitalul Fundeni, pe un pat de spital? In 19 noiembrie 2013, Flaviana a implinit 9 ani si singurul cadou pe care il dorea atunci era sa primeasca sange. Suferise un transplant de celule stem si avea nevoie de transfuzii de sange din grupa A2, RH Pozitiv.

Aceasta este Flaviana Blanaru astazi. Apasati butonul PLAY ca sa vedeti mesajul pe care vi-l transmite, inregistrat in urma cu cateva zile. A fost acasa de sarbatori, a stat cu familia, l-a primit pe Mos Craciun. Se simte mai bine dupa transplantul de celule stem, iar medicii care o trateaza de leucemie au toate sperantele sa spuna ca Flaviana este un caz fericit, e pe drumul cel bun si va fi salvata.

Flaviana Blanaru a facut bradul, s-a jucat cu sora ei, a stat in mijlocul familiei, a ajutat la facut ciocolata si prajituri in bucatarie.

Flaviana si pacientii ca ea sunt cei pentru care am lansat aceasta platforma tehnologica. Am vrut ca strigatele lor de ajutor sa ajunga la voi, din aplicatia pentru telefoane inteligente Si EU Donez, de pe website, din paginile noastre de Facebook si Twitter.

Povestea Flavianei, publicata pentru prima data pe platforma Si EU Donez in 19 noiembrie 2013, a fost difuzata apoi la Stirile ProTV. Am vazut o Romanie solidara, oameni mari care i-au sarit imediat in ajutor. In 20 noiembrie, am dat ALARMA pentru sange din Centrul de Transfuzii Sanguine Bucuresti, cu ajutorul doamnei director Doina Gosa. Impreuna cu prietenii nostri de la ProFM- dj-ii Gicu si Nicolai, am vorbit despre cata nevoie de sange este in Romania si cum putem sa ajutam.

In 20 noiembrie, pentru Flaviana, au donat Oana Cuzino, Alex Dima, Ioana Maria Moldovan si Dan Cruceru, prezentatori la Acasa TV, dar si Nono Semen, Nicoleta Luciu , Daniel Max Dragomir.

Flaviana ProFM

Ne-au sustinut pe Facebook si ne-au incurajat sa donam Andi Moisescu, realizator ApropoTV, Andreea Brasovean , corespondent ProTV, Antonia, Ana Maria Purcar, Blogu’ lu’ Otrava.

Pentru Flaviana, au donat benevol 59 de oameni, care au aflat de povestea ei. In 20 februarie, o fotografie cu fetita care le multumea eroilor ei aduna nu mai putin de 44 de mii de like-uri pe pagina de Facebook a Stirilor ProTV.

Va multumim tuturor. Pentru cei care vreti sa aflati cine are nevoie de sange in cel mai usor mod, descarcati aplicatia Si EU Donez de aici. Celor care ati donat, va spunem ca va asteptam opiniile pe paginile noastre de Facebook si Twitter, dar si pe email, la adresa contact@sieudonez.ro. Cei care vreti sa donati, dar nu stiti cum sa o faceti, gasiti aici pasii pe care sa ii urmati. Iar cei care aveti nevoie de sange, pentru voi sau rudele voastre, gasiti sustinere aici , solicitarea voastra va fi trimisa comunitatii noastre care aduna, deja, cateva mii de prieteni.

Va multumim tuturor, sunteti eroii nostri!

Cristina Jurca & Echipa Si EU Donez.