Directioneaza 2% din impozitul pe venit

 

Contribuie si tu rezolvarea crizei de sange din Romania! Ajuta proiectul Si EU Donez sa se dezvolte. Pasii sunt extrem de simpli:

PASUL 1: Decide că directionezi 2% din impozitul pe venit pe anul 2016 către Asociația Și EU Donez.

PASUL 2: Descarca formularul potrivit pentru activitatea ta:


Dacă esti salariat, descarca formularului 230 de aici. Completeaza cu numele, datele și adresă ta. Semneaza-l pe locul indicat pentru semnătură. Nu este nevoie să completezi tu suma reprezentată de 2%, o vor face autoritățile pentru tine.

 

 

Dacă ai avut venituri declarate din alte surse decât salariu (drepturi de autor, profesii liberale, chirii etc), poti descărca de aici formularul 200. Completeaza cu numele și adresa ta. Semneaza-l pe locul indicat pentru semnătura. Nu este nevoie să completezi tu sumă reprezentată de 2%, o vor face autoritățile pentru tine.

PASUL 3: Trimite formularul completat

Afla care este administrația financiară de care apartii (conform adresei din buletin, nu celei de reședința). Click aici pentru lista completă a administrațiilor financiare.

Trimite formularul – fie scanat la adresa noastră contact@sieudonez.ro , fie prin poștă sau curier la sediul administrație financiare de care apartii.

PASUL 4: Dacă îți place inițiativa noastră, povestește-le despre Flaviana, fetita salvata de la moarte cu ajutorul aplicatiei noastre, prietenilor tăi. Spune-le cât de ușor pot să ajute, directionand o parte din impozitul pe care oricum îl plătesc bugetului de stat, către Asociația Si EU Donez.

Share-uieste link-ul cu formularul nostru https://sieudonez.ro/directioneaza-2-la-suta/ . De asemenea, ești așteptat în centrele de donare din România. Află aici ce trebuie să faci ca să donezi sânge și unde poți merge.

Fiecare om din cei peste 7 miliarde de locuitori ai planetei are nevoie, cel puțin o dată în viață, de sânge de la altă persoană. Proiectul Și EU Donez este singura platformă din România care pune tehnologia în slujba rezolvării unei probleme naționale pe întreg teritoriul țării. Contribuie și tu. Nu te costă nimic, poți doar să directionezi 2% din impozitul pe venit pe care îl plătești oricum bugetului de stat către cauza Și EU Donez sau către alte organizații non-guvernamentale.

poze1

Lansat în octombrie 2013, Și EU Donez a popularizat importanța donării de sânge și a determinat mii de români să meargă la centrele de transfuzii din toate județele și să își ajute semenii. În anul 2014, platforma a dus la creșterea cu peste 4 la sută a numărului de donatori numai în București. În 16 luni de activitate, Și EU Donez a câștigat notorietate și sprijin tot mai mult de la persoane, atât cadre medicale, cât și simpli donatori sau oameni cunoscuți din spațiul public care s-au alăturat ca voluntari acestei cauze.

 

 

poze3

Încrederea că această problemă, a lipsei de sânge este atât de important sa fie rezolvata în România, ne-a fost dată și de unul din primele cazuri care a avut succes prin campania noastră. Puteți citi aici povestea impresionantă a Flavianei Blănaru, o fetiță care în urmă cu un an avea nevoie de sânge pentru tratamentul împotriva leucemiei. Zeci de oameni au răspuns apelului nostru. Flaviana, mulțumită donatorilor și medicilor care au îngrijit-o, este astăzi o fetiță sănătoasă, care se bucură de fiecare zi de viață, alături de familia sa.

La finalul anului 2014, proiectul s-a extins prin înființarea Asociația Și EU Donez, dedicată popularizării și încurajării donării benevole de sânge din toate grupele. În anul si in 2017 ne propunem acțiuni unice în România. Cu sprijinul vostru, vom crește numărul donatorilor și vom încerca să rezolvăm, prin educație, tehnologie și comunicare, această criză permanentă a sângelui despre care auzim în ultimele două decenii.

poze2

 

 

România este pe ultimele locuri la nivel european în privința donării benevole de sânge. Si în 2017, vom merge în parcuri, pe străzi, în licee, în clasele terminale și le vom vorbi, prin specialiști, românilor despre cât de important este ca această criză de sânge despre care am auzit în ultimii 20 de ani să fie rezolvată în România.