Tragedia din Club Colectiv. Distribuiți apelul medicilor de la Centrul de Transfuzii București

Cadrele medicale sunt impresionate de mobilizare extraordinară a românilor care au venit să doneze sânge pentru victimele tragediei din Club Colectiv. Medicii de la Centrul de Transfuzii Sanguine București ii roagă pe donatori să parcurgă următoarele informații și sfaturi, pentru a-i ajuta să lucreze eficient:

1. Pentru moment, necesarul de sânge este acoperit. Duminică, 01 Noimebrie 2015, Centrul de Transfuzii Sanguine București va fi închis.

2. Sâmbătă, 31 Octombrie 2015, se poate dona, pana la ora 15:00, în următoarele locuri din București: Centrul de Transfuzii Sanguine din Strada Constantin Caracas nr. 2-8, Spitalul de Urgență Floreasca, Spitalul de Urgență Universitar (Municipal), Spitalul Fundeni, Spitalul Militar.

3. Este foarte important ca românii să doneze în număr mare în următoarele două săptămâni. Dupa ce vor fi stabilizați, cei mai mulți pacienți vor fi operați, iar echipele medicale vor avea nevoie de sânge pentru transfuzii. De asemenea, e important ca donatorii din alte județe să meargă să doneze, pentru că dacă este nevoie, pungile vor fi redistribuite spre București.

4. Înainte de a merge sa donați, citiți ce conditii minime trebuie să îndepliniți, aici: