Blood Network 2022

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea, îi așteaptă din nou pe donatori să salveze vieți și să se bucure de experiențe de neuitat la cele mai mari festivaluri de muzică din regiune. 

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, Blood Network se desfășoară în perioada 14 mai 2022- 3 iulie 2022 în toate centrele de transfuzii din țară și în centrele mobile. Nevoia de sânge în România este estimată la peste 500.000 de unități, transmit reprezentanții UNTOLD și Neversea într-un comunicat oficial.

În 2022, pe harta orașelor implicate în campanie apare Zalău, iar numărul de puncte unde fanii UNTOLD și Neversea pot dona sânge crește la 12 (Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova, Sibiu, Zalău, Ploiești, București, Târgu Mureș, Oradea, Constanța).

„Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare al festivalului UNTOLD.

„Cu fiecare ediție a caravanei Blood Network, crește numărul de persoane care se implică, ceea ce ne arată că românii, în special tinerii români, înțeleg cât de importantă este donarea de sânge. Suntem încântați că împreună cu partenerii noștri de la Neversea și UNTOLD avem în fiecare an ocazia să unim distracția cu implicarea în comunitate”, a declarat Anna- Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland România, potrivit comunicatului oficial emis de festivalurile UNTOLD și Neversea.

Iată calendarul campaniei Blood Network:

 • Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandiștilor, Str. Eroilor
 • Timișoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică
 • Brașov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii
 • Iași, 28-29 mai, Iulius Mall
 • Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere
 • Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piața Mare
 • Zalău, 4-5 iunie, Prefectura Zalău
 • Ploiești, 11-12 iunie, Primăria Ploiești
 • București, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău
 • Târgu Mureș, 25-26 iunie, Piața Tineretului
 • Oradea, 25-26 iunie, Piața Unirii
 • Constanța, 2-3 iulie, Piața Ovidiu

Cei care donează sânge la caravana mobilă între orele 8:00 și 14:00 și se înscriu în rețeaua „Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile. 

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator. Vor primi apoi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe). 

În cele 7 ediții de până anul acesta, Blood Network a adus peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Doar în 2021, în cadrul campaniei, s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine. 

Neversea 2022 are loc între 7-10 iulie la Constanța.

UNTOLD 2022 are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.